Legfrissebb hírek


Mélyen a zsebbe - Ezek lettek az RTX 4000-es széria jósolt árai

"Ha azt gondoltad, hogy fájdalmas a mai grafikus kártyák elszállt árait megfizetni, akkor ez az új pletyka az NVIDIA következő generációs GeForce RTX 4000 szériájának árazásáról nem fog jobb kedvre deríteni."

A jóslások szerint a zászlóshajó GeForce RTX 4090 ára 2999 dollár, az alatta lévő GeForce RTX 4080 Ti pedig 1999 dollárba kerül majd. Az árképzési helyzet itt nem áll meg, az RTX 4080 az előrejelzések szerint 1199 dollárba kerül majd, és az RTX 4050-nél ér ...

A KLÍMAVÁLTOZÁS EGYBEN KÖZEGÉSZSÉGÜGYI VÁLSÁGHELYZETET IS JELENT

200 orvosi szaklap – köztük olyan elismert orgánumok, mint a The Lancet, a The New England Journal of Medicine vagy a British Medical Journal – közös nyilatkozata szerint a klímaváltozás jelenti a legnagyobb veszélyt a közegészségügyre.

Az orvosi szaklapok az Euronews szerint hangsúlyozták: az éghajlatváltozás nemcsak az idősekre vagy a terhes nőkre veszélyes, hanem fokozza több betegség terjedését is.

„Nagyon fontos megállapítás, hogy bár a legtöbb ember a klímaváltozást egy környezeti fenyegetésnek tekinti – ami igaz ...

MILYEN EGERET VEGYEK? Vásárláshoz tippek...

Milyen egeret vegyek?

A megfelelő egér kiválasztása elsőre egyszerű feladatnak tűnhet, azonban van néhány fontos szempont, amiket át kell gondolnod vásárlás előtt. Ez látszik az egerek árán is, hiszen már néhány ezer forintért is kapsz ilyen kütyüt, de akár százezer forintig is felmehet az áruk. Mi a különbség közöttük? Olvasd el az útmutatót és mindenre fény derül.

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Az első dolog, amit el kell majd döntened, hogy vezetékes egeret választasz-e. Mindkét kategóriának megvannak az ...